Sposób przygotowania

Ogórki dokładnie umyć.Poukładać w słoju lub wiaderku na przemian z koprem czosnkiem,dodając liść laurowy i ziele.Zagotujemy wodę dodając 2 łyżki soli.Po wystygnięciu zalewamy ogórki.Odstawiamy na 3-4 dni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne, szkoda że sezon się kończy....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ja nie gotuję wody do kiszonych, wiec ciekawe jak smakują Twoje. Spróbuję w przyszłym roku:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jak zawsze smaczne chyba dziś woje przyniosę z piwnicy i skosztuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    kiszone do obiadku, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne,bardzo lubię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię takie ogórki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Bardzo przydatny przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !