Sposób przygotowania

Salami kroimy w kosteczkę i prażymy w rondelku. Gdy zacznie się wytapiać tłuszcz (jak będzie mocno tłuste salami trochę tłuszczu można odlać) wlewamy mleko i dodajemy serek topiony oraz tarty ser żółty. Podgrzewamy na małym ogniu nieustannie mieszając do rozpuszczenia się sera i uzyskania jednolitej masy. Ugotowany makaron przekładamy na patelnię i polewamy go sosem. Chwilkę podgrzewamy dokładnie mieszając, aby sos połączył się z makaronem. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjem każdy makaron:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    poprosze porcję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ja makaronik też w kazdym wydaniu......
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    mniam ,mniam -kolejne smakowitości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawy przepis, na pewno wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !