Sposób przygotowania

Miąższ kiwi wyjmujemy łyżeczką. Miąższ wyjmujemy delikatnie, aby nie uszkodzić skórki. Galaretkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Skórkowe łódeczki ustawiamy na talerzu i napełniamy tężejącą galaretką. Odstawiamy do lodówki do całkowitego zastygnięcia.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    beznadzieje - skórka kiwi ma maleńkie włoski, które mogą się dostać do deseru a poza tym sok z tego owocu zaburza krzepnięcie galaretki
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    Jeśli delikatnie wyjmie się miąższ włoski nie dostaną się do galaretki, co do krzepnięcia galaretki pisze, że wlewamy tężejącą już galaretkę, na pewno się zsiądzie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Justyna, nie wierzę,że to Ty zminusowałaś komentarz Pyzy! Wyjaśnij, proszę.
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    tylko winni się tłumaczą więc ja nie muszę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Tak, masz rację, nie musisz się tłumaczyć.Wszystko jasne.Cóż, ludzie się zmieniają....szkoda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tanio, kolorowo, prosto, szybko.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !