Sposób przygotowania

ubić białka z cukrem na sztywną pianę dodać żółtka wymieszać w oddzielnym naczyniu najlepiej na sitku wymieszać obie mąki z proszkiem do pieczenia przesiać i dodać do ubitych jajek z cukrem delikatnie wymieszać łyżką wylać na blachę i upiec w temp.180st.ok.15min.wyjąć i wystudzić w międzyczasie rozpuścić 3 galaretki w litrze wrzątku i odstawić,owoce osączyć z zalewy i poukładać na wystudzonym biszkopcie jak galaretka zacznie tężeć to wylać na ułożone owoce na cieście i wstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !