Sposób przygotowania

Sparzoną i pokrojoną skórkę z dwóch pomarańczy zmieszać z miodem. Mięso oprószyć solą i pieprzem , ułożyć w formie i polać pomarańczowo-miodowym sosem. Odstawić na godzinę. Odsączone włożyć na ruszt, wstawić do gorącego piekarnika.. Piec około 30 minut w temp. 220C.Ostudzić. Każdą część podzielić na 12 kawałków. Pozostałą pomarańczę pokroić w trójkąty. Na każdą szpadelkę nakładać po kawałku mięsa dwa kawałki pomarańczy i jedną wiśnię.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    szaszłyk z kaczki fajne!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow supcio
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !