Sposób przygotowania

Comber zajęczy oddzielić od kości, wyżyłować, pokrajać w plasterki. Szynkę pokrajać podobnie. Ogórek również w plasterki. Na dłuższy drewniany patyczek nabijać kolejno: plasterki słoniny, zająca, szynki, ogórka, zająca, listek laurowy itd. Posolić, posypać pieprzem i obsmażyć na patelni. Następnie podlać niewielką ilością wody i dusić. Gdy mięso będzie miękkie, zdjąć z patyczków, ułożyć na półmisku, podlać sosem i podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny obiadek, aż zazdroszczę
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko trzeba upolować zająca
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne i zdrowe mięsko ale jest problem skąd wziąć zająca jest ich tak mało:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    super przepis
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    czy zająca można zastąpić królikiem ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    tak, można zająca zastąpić królikiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie,mniam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie miałam okazji spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z zająca to tylko pasztet jadłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z zająca nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    musi smakować wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawa potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ale to musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    gdybym ja miała taki comber...mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !