Sposób przygotowania

1. makaron ugotować, odcedzić, przelać zimną wodą,
2. żurawinę i rodzynki namoczyć kilka min. we wrzątku,
3. jabłko obrać, usunąć gniazdo nasienne, pokroić w kostkę,
4. twaróg pokroić w kostkę,
5. makaron wrzucić do garnka z masłem,
6. dodać twaróg, owoce, cukier, cynamon i miętę,
7. chwilę podgrzewać mieszając

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aga-aa

    ale fajny pomysł, zwłaszcza na zimowe dni gdy trudno o smaczne swieże owoce
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    super, lubie żurawinę a nie zawsze miałam pomysł jak ją przyrządzić oprócz dodatku do mięska :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda,mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    PYCHA
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !