Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

fasolę wypłukać,zalać zimną wodą na noc,następnego dnia zlać wodę w której moczyła się fasola,dodać ziele i liść postawić na ogniu,gotować 2 godziny


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    co to jest lencz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    lencz to taka wędlina,mielonka
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dzisiaj robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !