Sposób przygotowania

Udka przyprawić, wkroić plasterki cebuli i odstawić do lodówki na 1 godzinę. Następnie roztopić pół kostki margaryny na patelni i włożyć udka. Przypiec by skórka się zarumieniła, dodać cebulę i przykryć. Po krótkim czasie podlać troszkę wodą. Dusić do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    wyglądają bardzo smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    zgadzam sie,b.apetyczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Mięsko z tą przyprawą wychodzi pyszne. Też jej używam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !