Sposób przygotowania

Mięso umyć i pokroić w plastry, cebulę i czosnek obrać i pokroić w grubą kostkę, dodać pozostałe przyprawy i wymieszać, odstawić na 20 minut.
Piekarnik nastawić na funkcję grilla, mięso ułożyć na kratce podstawiając blachę na ściekający tłuszcz.
Kratkę z mięsem ustawić na 4 poziomie od dołu i grillować po 7-8 minut z każdej strony. Podawać z pieczonymi ziemniakami i surówką lub z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ładne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Aoetyczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !