Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Spód: Margarynę posiekać na mniejsze kawałki, dodać resztę składników i zagnieść na gładkie ciasto. Rozwałkować ciasto, wyłożyć na okrągłą formę, ponakłuwać widelcem. Piec w nagrzanym piekarniku do zrumienienia ok. 20 minut. Po upieczeniu pokruszyć ciasto, wymieszać z roztopionym masłem i wyłożyć spód tortownicy.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyśmienity! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    piękny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    piękne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    cudny
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    pyszny czekam na sezon na jagody
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    jak dobrze, że już niedługo rozpoczyna się sezon na świeże owoce bo już się nie mogę doczekać tych pysznośći-zwłaszcz jak widze takie cuda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pięknie się preznetuje, no i jaki gruby wyszedł :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    jak dobrze że mam jeszcze trochę jagód w kompocie:) napewno zrobię
  • 0
    36267de07d33750bcec85f27c6d45727
    Opublikowano

    wyattearp

    ALE PYSZNIE WYGLĄDA
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    doskonały serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !