Sposób przygotowania

Młode listki szpinaku dokładnie myjemy i układamy na półmisku.Na patelni topimy masło i smażymy umyte i osuszone wątróbki,pod koniec smażenia wlewamy kieliszek koniaku lub brandy i dodajemy sól i pieprz i dusimy pod przykryciem kilka minut..Wyjmujemy z patelni i odstawiamy do ostygnięcia.W pozostałym sosie dusimy drobno pokrojoną cebulę,doprawiamy solą.Wątróbki drobno kroimy dodajemy uduszoną cebulę mieszamy i układamy na listkach szpinaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    ciekawa sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !