Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

buraczki smażone na maśle

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone 5 sztuk
masło 2 łyżki
cukier 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: buraczki smażone na maśle

Buraki wkładamy do osolonej wody i gotujemy do miękkości. Ugotowane ścieramy na tarce. Przekładamy na patelnię. Dodajemy masło, cukier i szczyptę soli. Smażymy do rozpuszczenia masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 01.10.2013 00:42
warto takie robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak