Sposób przygotowania

Do mięsa dodać obrany i wyciśnięty czosnek, majeranek, curry, pieprz, sól czosnkową, chili i paprykę. Sól peklową rozmieszać w zimnej wodzie, dodać do mięsa. Dokładnie rozmieszać. Mięso nakładać do słoiczków do 3/4 wysokości. Wytrzeć brzegi i zakręcić. Pasteryzować 1 godzinę. Odczekać ok.24 godziny i ponownie pasteryzować 30-40 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    musi świetnie smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    domowa mielonka jest super :)
  • 0
    img_1886-3
    Opublikowano

    KORAL

    Musi być smaczna :)
  • 0
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    domowe mielonki są rewelacyjne - wiem co jem i wiadomo że smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !