Sposób przygotowania

Do mięsa dodać obrany i wyciśnięty czosnek, majeranek, curry, pieprz, sól czosnkową, chili i paprykę. Sól peklową rozmieszać w zimnej wodzie, dodać do mięsa. Dokładnie rozmieszać. Mięso nakładać do słoiczków do 3/4 wysokości. Wytrzeć brzegi i zakręcić. Pasteryzować 1 godzinę. Odczekać ok.24 godziny i ponownie pasteryzować 30-40 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    musi świetnie smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    domowa mielonka jest super :)
  • 1
    img_1886-3
    Opublikowano

    KORAL

    Musi być smaczna :)
  • 1
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    domowe mielonki są rewelacyjne - wiem co jem i wiadomo że smacznie :)
  • -1
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszne mięsko;)
  • 0
    img_0554
    Opublikowano

    Marcepanowy kącik

    Pyszna bo domowa :)
  • 0
    img_20161006_081029_814
    Opublikowano

    Smaczna_B

    zabieram przepis i zaraz zrobię , widać ,że bdb!
  • 0
    kardamanovy_logo-blog-favikona
    Opublikowano

    Kardamonovy

    Zabieram się za tego typu mięsiwo i zabieram. Dzięki za przypomnienie :).

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !