Sposób przygotowania

1. fenkuł kroimy w paseczki, seler w półksiężyce
2. gruszkę obieramy, kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazda i kroimy w plasterki,
3. warzywa i owoce mieszamy, dodajemy pokruszone orzechy i migdały,
4. dodajemy oliwę, sok z limonki, sól, pieprz, mieszamy,
5. odstawiamy na chwilę do lodówki i gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lubię ten anyżowy posmak kopru
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Ciekawa
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam takiej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !