Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz zapiekankowy II

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 2 kg
cebula 0,5 kg
olej 0,5 szkl
Zalewa:
woda 1 szkl
ocet 3 łyżki
cukier 3 łyżki
papryka mielona 0,5 łyżeczki
sól
pieprz
koncentrat pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz zapiekankowy II

Grzyby umyć obrać, ugotować. Pokroic w kostkę. Cebulę w półtalarki. Cebulę i grzyby podsmażyć. Włożyć do przygotowanej zalewy i wymieszać. Razem podgotować. Włożyć w słoiki i wekować chwilę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak