Sposób przygotowania

Wędzoną makrelę oczyszczam z ości i rozdrabniam widelcem . Ogórka i cebulę kroję w drobną kosteczkę, dodaję do ryby i dokładnie mieszam. Dodaję mielony ser, pieprz świeżo mielony i posiekaną rzeżuchę. Jeszcze raz dokładnie mieszam. Podaję na kromkach razowego chleba z zieloną sałatą. Dekoruję czerwoną cebulą pokrojoną w piórka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo smaczna pasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Smaczna i zdrowa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    dawno takiej nie jadłam, pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie pasty i dośc często robię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ja też uwielbiam taką pastę jest pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też taką robię jest pyszna
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Świetna pasta ,muszę tylko przekonać do rzeżuchy
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo pomysłowa pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię taką pastę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    gdy nie mam żerzuchy dodaję czosnek, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ja bardzo lubię właśnie z rzeżuchą, ale czosnek też warto wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !