Sposób przygotowania

Kurczaka zabajcować marynatą najlepiej na noc. Piec na rożnie ok 2 godzin polewając co jakiś czas piwem na koniec można posmarować lekko miodem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    i obiad gotowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dania z kurczakiem
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Polecam do kurczaka surówkę z kapusty pekińskiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania68

    Uwielbiam kurczaka z rożna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    aż zgłodniałam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    pyszności
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Poczekam aż się lepiej przypiecze...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    niebo w gębie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super, obiadek sam się robi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealny :)
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    taki tradycyjny a taki pyszny :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobry na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ mi zapachniało takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    mniam,mój przysmak
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Dawno nie jadłam :-) Pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !