Sposób przygotowania

Patisony kroimy w paseczki .Jabłko obieramy kroimy w kosteczkę .Cebulę obieramy kroimy w piórka solimy -odstawiamy ,żeby zmiękła-dodajemy do sałatki. wszystkie skąłdniki mieszamy .Do majonezu dodajemy śmietane mieszamy .Dodajemy do sałatki ponownie mieszamy .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    nigdy nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    uwielbiam patisony :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !