Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka majonezowa z patisonem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

patisony marynowane 7 szt
jabłko kwaśne 1 szt
cebula biała 1 szt
majonez 3 łyzki
śmietana 18 proc 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka majonezowa z patisonem

Patisony kroimy w paseczki .Jabłko obieramy kroimy w kosteczkę .Cebulę obieramy kroimy w piórka solimy -odstawiamy ,żeby zmiękła-dodajemy do sałatki. wszystkie skąłdniki mieszamy .Do majonezu dodajemy śmietane mieszamy .Dodajemy do sałatki ponownie mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 30.05.2012 20:17
uwielbiam patisony :)
olkaaa 25.10.2011 08:23
nigdy nie jadłam
Gabriela7 24.08.2011 08:05
super
iwa643 24.08.2011 07:03
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak