Sposób przygotowania

Bananny rozgnieść widelcem. Wymieszać suche składniki w jednej misce, a osobno wymieszać mokre (w tym banany). Wlać mokre do suchych. Troszeczkę wymieszać i dodać czekoladę. Zamieszać, ale nie dokładnie, mają być grudki, wtedy muffinki są bardziej wilgotne i ładniej rosną. Mają się składniki to ino połączyć. Nakładać do foremek muffinkowych.

Piec 20 minut w 180\'c -190\'c (można mniej to bardzo zależy od piekarnika). Wykonać test patyczkowy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Muszą być pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam muffinki. Z bananem też już robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !