Sposób przygotowania

Ogórki obrać zetrzeć na tarce o dużych otworach, zalać kwasem z ogórków, gotowac kilka minut. czosnek obrać, przecisnąś przez praskę lub rozgnieść, dodać do wywaru ogórków, wywar ostudzić. Kefir połączyć ze śmietaną, dokłądnie wymieszć. Wlać do schłodzonego wywaru. dodac koperek i szczypirek. przprawić do smaku solą i cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bleeee... nie lubie:P
  • 9
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis, zawsze robię z surowych
  • 3
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    spróbuje bo to ciekawa potrawa!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    zawsze robiłam z owoców, ale wypróbuje chętnie ten przepis!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    może być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    z malosolnych? az mnie to zainteresowalo ;p
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !