Sposób przygotowania

Szparagi obrać,włożyć do wrzącej,lekko osłodzonej wody.Gotować około 20 min.Pieczarki smażyć krótko na maśle,posolić.Szparagi wyjąć na półmisek.Na szparagach ułożyć pieczarki,posypać pietruszką.Na reszcie masła zarumienić bułeczkę.Pieczarki polać masłem z bułeczką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    proste i pyszne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    extra szybki pomysł na szparagi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dawid12

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ciekawe połączenie;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pycha.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł na kolację
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna taka kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    takie połączenie jest rewelacyjne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !