Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szparagi z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 1,5 kg
pieczarki 125 gram
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: szparagi z pieczarkami

Szparagi obrać,włożyć do wrzącej,lekko osłodzonej wody.Gotować około 20 min.Pieczarki smażyć krótko na maśle,posolić.Szparagi wyjąć na półmisek.Na szparagach ułożyć pieczarki,posypać pietruszką.Na reszcie masła zarumienić bułeczkę.Pieczarki polać masłem z bułeczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 23.01.2014 17:10
takie połączenie jest rewelacyjne!
Bernadeta1 10.08.2013 00:11
bardzo smaczna taka kolacja
Wacław 18.04.2013 09:23
fajny pomysł na kolację
Ada-Gaba 30.03.2013 07:22
to coś dla mnie
Iwusia 20.03.2013 23:28
pychotki :)
gosia56 28.12.2012 11:19
napewno pycha.
Bożena13 03.08.2012 22:16
ciekawe połączenie;))
Dawid12 02.07.2012 22:36
smaczne
IrenaM 19.05.2012 20:39
extra szybki pomysł na szparagi
Robert10 02.04.2012 17:46
smaczne
Dorota59 24.03.2012 15:53
smaczne
Natalia40 14.03.2012 20:26
extra
kanu83 20.10.2011 21:12
mniam mniam
RenataZ-et 08.10.2011 21:24
proste i pyszne.
mirosława4 24.08.2011 22:10
super
Ania67 24.08.2011 08:46
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak