Przepis i sposób przygotowania na: Grzybowe gołąbki
W misce mieszamy mięso, ryż, przyprawy, jajka, bułkę i grzyby mieszamy ze sobą. Układamy na liściach kapusty i dokładnie zawijamy. Układamy w garnku i zalewamy bulionem.
Gotujemy przez 1h.
mięso mielone | 800 g |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
kapusta | |
bulion | |
grzyb | 2 garści |
ryż | 2 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: