Sposób przygotowania

Jajaka ucieramy z mlekiem odrobiną soli, dodajemy mąkę.( jeżeli ciasto jest za rzadkie lub za gęste to dodajemy jeszcze trochę mleka lub mąki) Na patelni rozgrzewamy margarynę. Do ciasta dodajemy żurawiny. Całość wylewamy na patelnie i smażymy na złoty kolor z dwóch stron. Jabłko kroimy, czekoladę ścieramy. Gdy omlet jest gotowy faszerujemy go jabłkami z cukrem waniliowym i czekoladą polewamy jogurtem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    smacznie wygąda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy omlecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jaki świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    apetyczny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale smakołyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !