Sposób przygotowania

Płotki oczyścić, wypatroszyć, umyć. Obsypać kucharkiem oraz pieprzem (nawet w środku). Odstawić na chwilę. Obtoczyć w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju. Podawać skropione sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna taka rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    cos dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawa rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam ją.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świeżo zlowiona bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też mam mozliwość smażyć takie rybki:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja niestety nie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszne musi być :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !