Sposób przygotowania

Jabłka pokrajać na plastry lub w słupki. Umytą marchew oskrobać i zetrzeć na tarce z dużymi otworami. Wymieszać składniki razem z przyprawami i majonezem, posypując po wierzchu natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    musi być smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wyprobuje bo brzmi smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ostatni raz jadłam kiszone jabłka chyba ze 25 lat temu, już nawet zapomniałam jak smakują:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    podejrzewam że jest dobra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    nigdy nie probowalam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    nie robiłam jeszcze takiej surówki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    dla mnie też nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    takiej nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    takiej nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też nigdy takiej nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa nie jadłem takiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    czy to są jabłka kiszone w kapuście ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    o kiszonych jabłkach tylko słyszałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kiszone jabłka? dla mnie to coś nowego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mm.. fajnie brzmi i smakować też musi bardzo dobrze;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takiej jeszcze nie jadłam ale pysznie się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też takiej nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 5
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo ciekawa,takiej nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Ale to musi byc dobre :-)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawe , nigdy nie słyszałam o kiszonych jabłkach
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Żałujcie,ja pamiętam ten smak z dzieciństwa.Rodzice do kiszenia kapusty wkładali zawsze sporą ilość mniejszych jabłek do beczki smak nie do opisania(jak dla mnie).Sama jednak nie kisiłam jabłek:)
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiego czegos nigdy nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nowość dla mnie, ale na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !