Sposób przygotowania

Sypkie składniki wymieszać razem z migdałami. Jajka rozmieszać z olejem, sokiem z cytryny i odrobiną startej skórki cytrynowej. Dodać do tego sypkie składniki i wymieszać. Borówki obtoczyć w 1 łyżce mąki, dodać do ciasta i delikatnie wymieszać. Masą napełnić wysmarowane foremki do muffinek. Piec ok.25 minut. Przepis na 12 muffinek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam mufiinki- rewelacja !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pięknie wyglądają!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !