Sposób przygotowania

Mięso mielimy maszynką z sitem o drobnych oczkach. Cebulę i czosnek bardzo drobno siekamy i wraz z jajkiem, otrębami oraz przyprawami dodajemy do mięsa. Dokładnie wyrabiamy masę. Formujemy z niej okrągłe kotlety. Smażymy na rozgrzanej teflonowej patelni po ok. 3 minuty z każdej strony. Można też wszystkie składniki wrzucić do przystawki do blendera i drobno posiekać. Znacznie przyspiesza to czas przygotowania kotletów.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super są
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super są
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    apetyczne kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !