Sposób przygotowania

Kabanosa kroimy w plasterki, cebulę i pieczarki siekamy. Na suchej rozgrzanej teflonowej patelni smażymy najpierw cebulę, następnie dodajemy kabanosa, smażymy na ostrym ogniu przez 1 minutę, na końcu dorzucamy pieczarki, chilli i Kucharka. Całość mieszamy. Zmniejszamy ogień, wbijamy delikatnie jajka, posypujemy je przyprawami (Kucharkiem, pieprzem oraz czosnkiem niedźwiedzim). Przykrywamy patelnię pokrywką i smażymy całość do momentu, aż białko będzie ścięte, a żółtko pozostanie płynne.
Podajemy z Dukanowym chlebem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Świetne jaja takie bogate:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    śliczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !