Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki serowe z topionego sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 czubatka łyżka posiekanej pietruszki,
spora szczypta majeranku
marynowane śliwki,
marynowane grzybki
serek topiony 2 kostki (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki serowe z topionego sera

Ser rozetrzeć z posiekaną natką pietruszki i pieprzem. Schłodzić. Z otrzymanej masy uformować 8 kulek. Tarta bułkę wymieszać z dobrze rozdrobnionym majerankiem i obtoczyć w niej serowe kulki. W każda wbić wykałaczkę. Przybrać drobno pokrojonym ogórkiem, połówką marynowanej śliwki, małym marynowanym grzybkiem, kawałeczkiem papryki lub pomidora. Podawać jako przystawkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 07.10.2013 22:25
pyszne jedzonko
romanrafal
romanrafal 31.05.2013 17:16
fajny przepis
RenataZ-et 06.05.2013 22:47
świetna przekąska
Wafelek2601 12.02.2013 12:05
Super
Tika4444 09.08.2011 07:52
fajny pomysł
ben-ka 16.07.2011 15:43
jaki fajny przepis!:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak