Sposób przygotowania

Galaretkę należy przyrządzić według przepisu, po stężeniu pokroić w kostkę. Winogron umyć i przekroić na połówki. Ananasa odcedzić z zalewy i pokroić na małe cząstki, kostkę. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Podawać w salaterkach. Ozdobić listkiem bazylii.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Mój łasuch też by to z chęcią pochłonął
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dogadzasz Iza,dogadzasz:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajnie ma ten maz... jest taki rozpieszczany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    zazdroszcze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !