Sposób przygotowania

Jajka ubić, stopniowo dodać cukier i miękką margarynę, ucierać do uzyskania jednolitej masy. Obie mąki przesiać, dodać do nich proszek do pieczenia i dosypać cukier waniliowy. Dodać do masy i dobrze wymieszać. Ciasto wylać na tortownicę. Na ciasto ułożyć borówki amerykańskie. Piec w temp 180 stopni C przez 50 min. Po schłodzeniu ciasto posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    wygląda przepysznie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Ale pyszności.... Nie mogłabym się oprzeć!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Lubię takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Lubię takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Lubię takie ciasta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !