Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pałki z kurczaka grilowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Podudzie z kurczaka 8
sól do smaku
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat
majernaek
oliwa 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pałki z kurczaka grilowane

Pałki nacieramy solą, pieprzem, przyprawą do drobiu oraz majerankiem. Oliwę mieszamy z musztardą i polewamy nią podudzia. Wszystko mieszamy i odstawiamy na 2 godziny do lodówki. Grilujemy na kolor złoty z dwóch stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena34 29.04.2012 14:42
super
Maniek2 09.12.2011 17:29
super
Izabela/bella81 31.10.2011 08:59
smaczne
Tika4444 21.10.2011 18:29
już tesknie za grillem...
iga2 21.09.2011 17:54
pycha
novita23 10.09.2011 08:45
nie próbowałam
emilia11 25.08.2011 13:05
takich jeszcze nie próbowałam
Margo1 23.08.2011 08:05
pyszności
dianix 22.08.2011 20:29
o jadlam wcozraj takie;d;d;

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak