Sposób przygotowania

W Woku podsmażamy pokrojone w paski warzywa (por+marchew),przyprawiamy do smaku. Gdy marchewka zmięknie odkładamy na bok.
Następnie podsmażamy szynkę pokrojoną w cienkie paski,doprawiamy sosem sojowym. Dokładamy wcześniejsze warzywa i kiełki soi. Mieszamy z wcześniej ugotowanym makaronem i dodajemy rozdrobniony czosnek. Można pokroić go nożem w drobną kosteczkę,ale wyciskany też jest dobry.....sprawdzałam. Polecam to danie! Szybkie i pyszne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam chińszczyznę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Wygląda fantastycznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Smaukje równie wspaniale! Zapewniam i polecam! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajnie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię kiełki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    wygląda wspaniale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !