Sposób przygotowania

Cebulę drobno siekamy, łączymy z mięsem.
Doprawiamy do smaku, wbijamy jajko i dokładanie wyrabiamy.
Moczymy ręce w wodzie i kształtujemy długie paski mięsne.
Smażymy z każdej strony tj kotlety mielone.
Podajemy z surówką i ziemniaczkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Izuś, 2 razy zapisało Ci przepis :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ale wygląda bardzo apetycznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Świetne danie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    wygląda przepysznie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !