Sposób przygotowania

Jajka utrzeć z cukrem na puszystą masę. Mąki wymieszać, dodać proszek i wymieszać z przygotowaną masą. Wymieszać wszystko, dodać budyń w proszku. Wmieszać kakao. Margarynę roztopić w rondelku, wlać do ciasta. Wylać ciasto na wysmarowaną brytfannę. Piec ok. 45 minut w 180 st. Gdy ciasto będzie gotowe wylać na to polewę przygotowaną wg przepisu na opakowaniu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny :) mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pięknie się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam takie ciasta, mogłabym jeść i jeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !