Sposób przygotowania

Cebulę pokroić i zeszklić na margarynie. Proponuję zrobić to w dużym garnku. Kroimy mięso z szynki wieprzowej. Dodajemy do cebuli. Solimy. Dusimy do momentu aż mięso będzie miękkie. Pieczarki umyć i pokroić drobno. Usmażyć na patelni na gorącym oleju. Gdy mięso będzie miękkie podlać je wodą. Wrzucić do tego usmażone pieczarki. Odcedzić paprykę, pokroić w kostkę i dodać do tego. Przyprawić kucharkiem, solą, pieprzem, papryką z torebki i pieprzem ziołowym. Zagęścić mąką wymieszaną z odrobiną wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    przepyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    coś dobrego :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    mój tata się nim zachwyca a ja jakoś nie bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !