Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
ser mozzarella | 15 dag |
jaja | 2 |
śmietana 12% | 150 ml |
mleko | 3/4 szklanki |
margaryna | 1/2 kostki |
sól | |
pieprz | |
papryka mielona | |
ser wędzony | 15 (wędzony) |
ser topiony | 15 (z szynką) |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
ser mozzarella | 15 dag |
jaja | 2 |
śmietana 12% | 150 ml |
mleko | 3/4 szklanki |
margaryna | 1/2 kostki |
sól | |
pieprz | |
papryka mielona | |
ser wędzony | 15 (wędzony) |
ser topiony | 15 (z szynką) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: