Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i groszkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
groszek konserwowy 1 szkl
kukurydza w puszce 1 szkl
majonez 3-4 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i groszkiem

Kapustę pokroić w kostkę. Kukurydzę i groszek konserwowy osączyć z zalewy. Do miski włożyć posiekaną kapustę posypać przyprawą curry, wymieszać. Następnie wsypać groszek i kukurydzę, wlać majonez wymieszany z jogurtem, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 02.12.2012 20:14
Pyszne połączenie.
olkaaa 24.06.2012 11:14
też taką robię
Iwusia 17.06.2012 21:51
smakowita bardzo
Motorek 08.01.2012 17:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak