Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farfale z kapustą z grzybami :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

½ paczki makaronu Farfale ( kokardki ),½ litra gotowej kapusty z grzybami
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Farfale z kapustą z grzybami :

Zagotować wodę na makaron . Osolić ją i dodać olej . Wrzucić makaron i ugotować go al dente ( lub jeśli ktoś woli dobrze ugotowany to do miękkości ) .Odcedzić .
W tym czasie kiedy gotuje się makaron podgrzać kapustę z grzybami.
Odcedzony makaron wymieszać w garnku z kapustą i podgrzewać chwilę mieszając .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 28.03.2011 09:48
świetny pomysł
Mirka-Ludomila 28.02.2011 10:36
smaczne
Aleksandra45 20.02.2011 10:25
zjadłabym :-)
Anita21 07.02.2011 10:24
ciekawe
bernika 26.09.2010 21:30
wyglada pysznie.
banditka 13.09.2010 10:16
super!
anecia04 19.08.2010 13:05
zapachniało świętami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak