Sposób przygotowania

Z mąki, jejek, mleka oleju i szczypty soli robimy ciasto naleśnikowe. Miksujemy wszystkie składniki, następnie na rozgrzanej patelni smażymy naleśniki.
Białą czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej i studzimy.
Ser maskarpone mieszamy za pomocą miksera z roztopioną białą czekoladą.
Naleśniki smarujemy masą serowo- czkoladową, zawijamy w ruloniki i posypujemy startą czekoladą deserową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Uwielbiam wszystko z czekoladą!! A takie naleśniczki - prawdziwa pychota:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wow, super !
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Rewelacyjne naleśniki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !