Sposób przygotowania

Rybę umyć, oczyścić, pokroić na dzwonki. Każdy dzwonek posypać przyprawą do ryb i kucharkiem. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dać do miski. Następnie cebule i pietruszkę pokroić drobno. Dać do marchewki i wymieszać ze sobą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Folię spożywczą polać oliwą z oliwek, dać na to dzwonek karpia a następnie włożyć do niej sporą ilość jarzyn. Zwinąć folię. Zrobić tak z każdym dzwonkiem. Piec na grillu przez ok. 1 godzinę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubie karpia
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    karp kojarzył mi się tylko z Wigilią, a tu proszę inny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię taką rybę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    z grilla jeszcze nigdy ryby nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !