Sposób przygotowania

Pieczark, najlepiej większego rozmiaru należy obrac ze skórki, odciąć nożki. Każdą Pieczarkę należy obtoczyć kolejno w mące- jajku ( znajdują się tutaj przyprawy podstawowe takie jak sól oraz pieprz) i w bułce tarte. Smażyć na oleju na małym ogniu z obydwu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tez tak robię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    wyglądają smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna kolacyjka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zdarza i mi sie zrobic

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !