Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka opłukać. Przekroic wzdłuż na porcje kotletowe. Do jajka wrzucić przyprawy- ja daję dużą ilość. Mąkę oraz bulkę tarta wysypać do odzielnyhc talerzy, Przyprawy znajdujące się w jajku wymieszać . Kotlety ubić z jednej i z drugiej strony. Następnie każdego obtoczyć w mące, następnie w jajku, a na koniec w bułce tarte. Smażyć na patelni z tłuszczem i małym ogniu z jednej i drugiej strony na rumiany kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smaczne kotleciki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    na ostro nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    apetycznie wygladaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    wygląda apetycznie, a na ostro - może być na prawdę smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    tradycyjny...zawsze pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    pyszne mm
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pikantna klasyka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !