Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w plastry, rozbić i osolić i popieprzyć z obu stron. W plaster sera zawijam pasek boczku, ogórka i cebuli. Taki rulonik zawijam w mięsie i spinam wykałaczką. Kładę na roztopioną margarynę i posypuję przyprawą do wieprzowiny. Smażę do czasu zarumienienia mięsa i podlewam wodą, by się nie spaliło. Duszę pod przykryciem, aż zrazy będą miękkie. Sos zaciągam wodą z mąką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Baaardzo apetyczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne,rewelacja,super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !