Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać i zeszklić na maśle. Następnie dodać pokrojone pieczarki i paprykę. Wszystko razem dusić przez kilka minut. Zdjąć z ognia, przestudzić, dodać drobno pokrojony ser feta, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Rozmrożone ciasto pokroić w kwadraty. Na każdy kawałek ciasta położyć farsz, złożyć na pół i zlepiać brzegi. Ułożyć na przygotowanej blaszce, posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w temp 200 stopni około 15-20 minut. Podawać na ciepło do czystych zup.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjad?abym takiego pasztecika:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    dobra paszteciki wsam raz do barszczyku czerwonego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !