Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa z mięsem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1/2 kg
mięso cielęce bez kości 40 dag
parmezan starty
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa z mięsem

w garneczku gotujemy obrana fasolkę szparagową .Gotujemy ją z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . w drugim garnku także z przyprawa uniwerslana gotujemy mięso .wywar z gotowania miesa możemy użyc do przygotowania zupy . Fasolkę odcedzoną dajemy na patelnie ,dodajemy pokrojone mięsko ,podsmazamy razem na masełku .Pod koniec posypujemy parmezanem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 05.02.2012 11:54
Pyszne, pyszne
Iwusia 22.08.2011 22:55
musi być pyszne
Ania60 22.08.2011 17:14
Niezłe
artur7 22.08.2011 11:48
pycha
artur7 22.08.2011 11:48
pycha
artur7 22.08.2011 11:48
pycha
pioge7 22.08.2011 09:16
fajne
Gabriela7 22.08.2011 07:49
pyszne
iwa643 22.08.2011 07:21
Ozdabiamy natka pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak