Sposób przygotowania

Ziemniaki i fasolkę szparagowa gotujemy w oslonej wodzie . Pomidory kroimy w ćwiartki ,papryki w paseczki . Na patelni na maśle smażymy pokrojoną pierś z kurczka . Pierś wcześniej była pokropiona octem balsamicznym ,natarta wyciśniętym czosnkiem i pokropiona sosem sojowym . Tak marynowała się ok 30 min. Smazymy pokrojoną w kostkę pierś dodajemy posiekana cebulę ,potem wkąłdamy pokrojoną paprykę . Ugotowane ziemniaki kroimy w plastry ,fasolkę odcedzamy -wszystko wkładamy na patelnie . Na koniec wkładamy pokrojone pomidory ,solimy doprawiamy pieprzem ,sosem sojowym . dodajemy pokrojoną mozzarelle .Jak ser się roztopi -podajemy z kleksem kwaśnej śmietany.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Dodajemy natke pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !