Sposób przygotowania

Z podanych składników (bez marmolady) zagnieść ciasto i dać do lodówki na 12 godz. Ciasto rozwałkować, ponownie zagnieć i odstawić na 1 godz, do lodówki. Powtórzyć tę czynność 2 razy. Ciasto rozwałkować, pociąć na kwadraty, na każdy dać trochę marmolady i złożyć je jak koperty. Pie w gorącym piekarniku na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne ciacha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale to pyszne musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajny przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !